Acasa | Contact | Sitemap

Cere o cotatie de pret: CLICK AICI!
Locul I si III la primul concurs national al montatorilor de pardoseli

Montatorii de pardoseli si-au demonstrat indeminarea la Constanta

Timp de trei zile, Constanta a devenit capitala pardoselilor. Cei mai buni specialisti in domeniu, reprezentind firme cu traditie din Bucuresti, Aiud, Iasi, Suceava si Constanta, s-au intrecut in cadrul primului concurs national al montatorilor de pardoseli. Evenimentul a fost organizat de "Fundatia Dr. Iuga de Saliste".

Desemnarea unui cistigator a fost destul de dificila, participantii demonstrind ca au talent atunci cind vine vorba de pardoseli. in cele din urma, dupa multe deliberari, juriul a decis ca echipa care merita sa ocupe primul loc si sa reprezinte montatorii romani la competitia internationala a montatorilor de pardoseli de la Hanovra, Germania, este Karina R1, din Bucuresti.
"Evenimentul este binevenit si cred ca, pe viitor, asemenea competitii vor duce la cresterea calitatii serviciilor oferite de firmele care se ocupa cu montarea pardoselilor", a afirmat proprietarul echipei, Razvan Dobre.
Drumul echipei cistigatoare la Hanovra, precum si cazarea si masa vor fi suportate de catre "Fundatia Dr. Iuga de Saliste".

Premiul II a revenit echipei Evesicran, din Suceava, ai carei membri au primit din partea sponsorilor cite o trusa de scule personalizata in valoare de 125 de euro fiecare, in timp ce ultimul loc de pe podium a fost ocupat de echipa Karina R2, din Bucuresti, premiul constind in salopete speciale de lucru, in valoare de 100 de euro fiecare.

Extrase dintr-un articol scris de Anca-Adina JITARU