Montaj Tapet

Montajele de tapet sunt impartite in doua mari categori: montajul tapetului din pvc si montajul tapetului decorativ, fiecare avand particularitatile sale. Se opteaza pentru un anumit tip de tapet si in functie de tipul pardoselii din incapere.

Montaj tapet din PVC

Pentru montajul tapetului din PVC se folosesc unelte si aparatura similara cu aceelea de la montajul de pardoseli din PVC, dar cu puteri si intensitati mult mai scazute. Montajul de tapet din pvc se aseamana cu montajul de covor pvc.
Tapetul din pvc se termosudeaza la imbinari. Acest gen de acoperitor de pereti se utilizeaza cu precadere in spatiile unde este montat si covorul pvc.
Montate impreuna, covorul si tapetul PVC realizeaza o incapere perfect hidroizolata, care permite diverse activitati ce necesita folosirea apei.

Montaj tapet decorativ

Montajul de tapet decorativ necesita o suprafata perfect dreapta, neteda si foarte bine slefuita. Primul pas este realizarea acestui tip de suprafata si, odata ce peretii indeplinesc aceste conditii, se amorseaza.
Dupa uscarea amorsei se trece la aplicarea adezivului pe foile de tapet cat si in zonele de perete pe care urmeaza sa se instaleze. Tapetul decorativ nu se taie la imbinari. Se aseaza foliile pe perete si se trag foile una langa cealalta pana cand imbinarea devine invizibila, acest pas necesitand multa migala si pricepere. La tapetul decorativ cu desen trebuiesc facute incadrarile in functie de pasul desenului.

Acasa | Contact | Sitemap

Cere o cotatie de pret: CLICK AICI!
Montaje executate de KARINA R

Infiintata in anul 1992 cu o experienta de peste 15 ani in domeniul prestarilor de servicii, SC Karina R SRL este una dintre cele mai importante firme de montaj in domeniul pardoselilor profesionale prezente pe piata din Romania.

SC Karina R SRL este dotata cu aparatura si unelte de ultima generatie aparute in domeniul pardoselilor.

Firma noastra dispune de echipe specializate in montajul de pardoseli profesionale, pregatite in atat in Romania cat si in Europa, de catre reprezentanti ai marilor campani din domeniu :