Montaj Parchet

Tipurile de instalare ale parchetului sunt urmatoarea: montaj pentru parchet clasic masiv si montaj parchet stratificat.

Montaj parchet clasic masiv

Pentru parchetul clasic pregatirea stratului suport este esentiala.
Se preleveaza probe din stratul suport pentru determinarea umiditatii si a duritatii suportului, elemente foarte importante pentru realizarea hidroizolatiei.
Urmatorul pas pentru a hidroizola suprafata este deschiderea porilor suprafetei prin slefuire, si aplicarea a doua straturi de bariera de umiditatae.
Dupa aceasta operatiune, se aplica sapa autonivelanta. Instalarea lamelelor de parchet se realizeaza prin lipire, iar dupa aceste operatiuni urmeaza 4-5 slefuiri cu diverse tipuri de granulatie.
In final se aplica un strat de grunt care da nuanta cromatica lemnului si se aplica cateva stratuti de lac astfel realizandu-se stratul de uzura.

Montaj parchet stratificat

In cazul parchetului stratificat, pregatirea suprafetei este la fel de importanta ca si in cazul pachetului clasic. In cazul aplicari parchetului stratificat, se foloseste un tip de adeziv pentru contactul dintre suprafata startului suport si altul pentru imbinarile dintre lamele. Realizarea suprafetei de uzura este executata de catre producator, realizarea acesteia nefiind necesara in santier.

Acasa | Contact | Sitemap

Cere o cotatie de pret: CLICK AICI!
Montaje executate de KARINA R

Infiintata in anul 1992 cu o experienta de peste 15 ani in domeniul prestarilor de servicii, SC Karina R SRL este una dintre cele mai importante firme de montaj in domeniul pardoselilor profesionale prezente pe piata din Romania.

SC Karina R SRL este dotata cu aparatura si unelte de ultima generatie aparute in domeniul pardoselilor.

Firma noastra dispune de echipe specializate in montajul de pardoseli profesionale, pregatite in atat in Romania cat si in Europa, de catre reprezentanti ai marilor campani din domeniu :